Studio Stempels

Is het tijd voor een nieuwe zakelijke portretfoto? Of wil je graag een mooie foto met je gezin of van jezelf? Of een prachtige foto van je zwangere buik of eindelijk eens vastgelegd worden met je vriendinnen? 

Voor welke gelegenheid dan ook… of  natuurlijk gewoon zomaar,  wees welkom in onze gezellige studio in Haarlem.

We weten het, voor de camera staan kan best ongemakkelijk zijn, daarom zorgen we voor een ontspannen shoot zodat je lekker jezelf kunt zijn, zo komt je ware uitstraling naar voren en dat maakt het verschil.

Marian van der Zwart.:
‘We hebben een superleuke shoot gehad. We kwamen voor nieuwe portretfoto’s om te gebruiken als profielfoto. We zijn heel blij met het resultaat. Ze pakken het professioneel aan met ook een leuke persoonlijke touch waardoor wij ons al snel op ons gemak voelden’

In onze professionele ruime studio werken we met verschillende achtergronden zodat we samen aan de slag kunnen om voor jouw website of LinkedIn profiel een zakelijk portret te maken.

Uiteraard worden de foto’s daarna door ons nog nabewerkt en eventueel ook in zwart wit opgeleverd. Er kunnen foto’s worden nabesteld.

Sara van Buschbach:
ze hebben een prachtige manier van werken om mij helemaal op mn gemak te stellen, complimenteus en geduldig. Ze geven je de ruimte om te ontdekken wat je precies wilt met de setting van de foto’s. Hierdoor ben ik extra blij met het resultaat! Onze kleine meisjes hadden wat tijd nodig om te ontdooien en ook dit was geen probleem. Met grapjes maken en de kinderen mee te laten helpen zodat iedereen zich gezien voelt.

Erwin van Rookhuizen:
Deze fotostudio is een absolute aanrader, zeer professioneel, uitermate gericht op wat de klant wil. Ze gaan in overleg met de klant en komen zelf met zeer creatieve ideeën die het beste van je naar boven haalt. De fotografen weten je zeer op je gemak te stellen.  Zeer aan te bevelen als je mooie foto’s van jezelf of je dierbaren wilt hebben.